TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy’dan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Başkanı ve TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Burcu Özsoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ziyareti dolayısıyla konuğuna teşekkür etti.

Rektör Oğurlu ayrıca, Prof. Dr. Burcu Özsoy’a üniversitede gerçekleştirilen, “Türkiye’nin Kutup Araştırmaları Belgesel Gösterimi ve Söyleşisi” etkinliğine katılımları ve değerli paylaşımları dolayısıyla da teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Burcu Özsoy da üniversiteden bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiği Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.