Balıkesir Üniversitesinde Geleneksel Okçuluk Salonu Açıldı

Balıkesir Üniversitesi Alparslan Türkeş Stadyumunda, geleneksel okçuluk alanındaki faaliyetlerde kullanılmak üzere Geleneksel Okçuluk Salonu açıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte salonu ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve akademik danışmanlığını Doç. Dr. Yasin Baykalır'ın yaptığı Geleneksel Okçuluk Topluluğu üyeleri ile de görüşen Rektör Oğurlu ayrıca topluluk üyesi öğrencilerle birlikte salondaki hedeflere deneme atışları gerçekleştirdi. Öğrencilere faaliyetlerinde başarılar dileyen Rektör Oğurlu, kullanıma açılan salonun öğrenciler ve üniversite için hayırlı olması dileklerinde bulundu.