BAÜN Ev Sahipliğinde, 1. Ulusal Veteriner Klinik Bilimleri Konferansı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu tarafından, öğrenci değişim hareketliliği programı kapsamında 1. Ulusal Veteriner Klinik Bilimleri Konferansı düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ziya İlhan, Veteriner Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. İhsan Kısadere, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, akademik ve idari personel ile Türkiye’de ve Kıbrıs’ta eğitim gören yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte, Prof. Dr. Göksen Ayalp ve Dt. Nuray Filiz tarafından 400 katılımcıya aynı anda “Hayvanlarda Diş Sağlığı” üzerine workshop eğitimi de verildi. Etkinlikte ayrıca, Dr. Vet. Hekim Ahmet Sarıl tarafından kardiyovasküler sistem hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü