Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Dekanlık Devir Teslimi Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Dekanlık devir teslim programı gerçekleştirildi. Rektörlük makamında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da katılımıyla gerçekleşen devir teslim programında, Prof. Dr. İzzet Karahan, görevini Dekan Vekili Prof. Dr. Ziya İlhan’a devretti.

Prof. Dr. İzzet Karahan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ziya İlhan’a da görevinde başarılar diledi.