Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Cengiz Gökbulut’un da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Research in Veterinary Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Cengiz Gökbulut, Çukurova Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Özdemir Kütahya, Doktora Öğrencisi Büşra Aslan Akyol ve Doktora Öğrencisi Kübra Deliklitaş tarafından ortaya koyulan “Plasma disposition and faecal excretion of eprinomectin following subcutaneous administration in Saanen and Alpine goats” başlıklı çalışma, “Research in Veterinary Science” dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz