Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Hülya Türkmen ile birlikte, Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nazan Tuna Oran, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyenlerinden Tıp Fakültesi Prof. Dr. İ. Hamit Hancı ve Uzm. Adli Ebe İnci Yağmur Tezbasan, “Adli Ebelik” adlı kitabın editörlüğünü yaptı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Hülya Türkmen ile birlikte, Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nazan Tuna Oran, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyenlerinden Tıp Fakültesi Prof. Dr. İ. Hamit Hancı ve Uzm. Adli Ebe İnci Yağmur Tezbasan,  editörlüğündeki “Adli Ebelik”  adlı kitap, Seçkin Yayınları tarafından yayınlandı.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.