Balıkesir Üniversitesinden TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Başarısı

İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ümit Hüseyin Kaynar’ın yürütücü ve Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Cem Gök, Prof. Dr. Özge Tüzün Özmen, Ege Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Elçin Ekdal Karalı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ayvacıklı, Doç. Dr. Sermin Çam Kaynar, Çukurova Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Topaksu, Arş. Gör. Dr. Ziyafer Gizem Portakal’ın araştırmacı olduğu “Bor Tabanlı Nadir Toprak Elementi (Re) Katkılı Fosforların Teknolojik Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı proje TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.