Balıkesir Üniversitesinden TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Başarısı

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Tuncay Dirmenci’nin yürütücü ve Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Turgut Kılıç, Doç. Dr. Taner Özcan, Gebze Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ahmet Ceyhan Gören, Fırat Üniversitesi Doç. Dr. Yaşar Kıran, Doç. Dr. Gülden Doğan, İzmir Demokrasi Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Sema Çarıkçı, İnonü Üniversitesi Prof. Dr. Turan Arabacı, Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Sevcan Çelenk, Kırıkkale Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ferhat Celep, Necmettin Erbakan Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Esra Martin’in araştırmacı olduğu “Ajuga L. (Lamiaceae) Cinsinin Sistematik Revizyonu” başlıklı proje TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.