Rektör Oğurlu’dan, “İslam Dünyasının Ortak Sorunları ve Çözüm Yolları” Konferansı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, İlahiyat Fakültesi Hasan Basri Çantay Konferans Salonunda “İslam Dünyasının Ortak Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu bir konferans verdi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Milli Diriliş Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin Özel, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinliğin açılış konuşmalarını, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin Özel ve Milli Diriliş Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Yunus Emre Gördük gerçekleştirdi. Konferansta, İslam Dünyasının ortak sorunları çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu yaptığı konuşmada, sorunların çözüm yolları hakkında da paylaşımlarda bulundu.

Etkinlik, Prof. Dr. Yunus Emre Gördük tarafından, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya çiçek takdimiyle sona erdi.