Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosundan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Ziyaret

Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul, beraberindeki heyetle birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Rektör Oğurlu ve Başkonsolos Nuriddin Amankul ayrıca Balıkesir Üniversitesinde öğrenim gören Kazakistanlı öğrenciler ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette üniversite için uluslararası iş birliklerinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Kazakistanlı öğrencilere Balıkesir Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkonsolos Nuriddin Amankul da misafirperverliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür ederken, gelecekte ülkelerine hizmet edecek olan Kazakistanlı öğrencilerin aldıkları nitelikli eğitimden ve gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi İnan, Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Şahin, Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İhsan Kısadere, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve İç Denetçi Soner Şahin’in de hazır bulunduğu programda Balıkesir Üniversitesinde öğrenim gören Kazakistanlı öğrenciler de görüş ve temennilerini paylaştı.

Ziyaret programı, hatıra fotoğrafları çekilmesi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü