ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’dan, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, beraberinde Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ve Halil Şengün ve Yabancı Dil Sınavları Daire Başkanı Dr. Nida Kırömeroğlu ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar da hazır bulundu.

Kurumlar arası iş birliği alanlarının da değerlendirildiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgiler verirken, ziyaretleri nedeniyle de konuklarına teşekkür etti. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy da kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverliği dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.