Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinden Bilimsel Toplantı ve Programlar

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ocak ayı içerisinde düzenlenen farklı başlıklardaki bilimsel toplantı ve programlarda, tıbbi yenilikler ve güncel çalışmalar öğretim üyeleri ve uzman hekimler ile ele alındı. Etkinliklere, Balıkesir’in yanı sıra farklı şehirlerden de ilgili hekimler katıldı.

Düzenlenen programlar kapsamında Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonunda, Tıp Fakültesi tarafından Histeroskopik Cerrahi Çalıştayı, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Marmara Şubesi işbirliği ile Kardiyovasküler Cerrahi Anestezisinde Hassas Noktalarımız Programı ve TJOD Balıkesir şubesi ile Jinkoz Derneği iş birliğiyle de Jinekolojide Cerrahi ve Cerrahi Dışı Kozmetik Girişimler Sempozyumu gerçekleştirildi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda da Tıp Fakültesi tarafından Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Paneli de düzenlendi.