Balıkesir Üniversitesinden Yeni Uluslararası Anlaşmalar

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve ortakları arasında yer aldığı Marmara Kariyer Fuarı kapsamında, Filipinler’de yer alan yükseköğretim kurumlarıyla uluslararası iş birliği protokolleri imzaladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda BAÜN ile Filipinler’de yer alan Üniversiteler arasında imzalanan anlaşmaların kurum için hayırlı olması temennilerinde bulunarak, uluslararasılaşma çalışmaları sürecinde farklı kurumlarla anlaşmaların devam edeceğini belirtti.