TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’tan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’a Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen  “Küresel İnsan Hakları Yönetişiminin Bağımsız Aktörleri: Ulusal İnsan Hakları Kurumları” başlıklı konferansı ve ziyareti için teşekkür etti.

TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç da kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.