Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Kick Bokscularla Bir Araya Geldi

Mersin’de düzenlenen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 2’si altın 9 madalyanın yanı sıra; Balıkesir Üniversitesi Erkekler K-1 kategorisinde takım halinde Türkiye Üçüncülüğü elde eden başarılı sporcular, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Milli sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen’in de yer aldığı ziyarette BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, sporcuları ve takım sorumlularını elde edilen başarılı sonuçlar için tebrik etti. Sporcu öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya ve üniversite yönetimine teşekkür etti.