Balıkesir Üniversitesinde 1. Nadir Hastalıklar Sempozyumu Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesinde 1. Nadir Hastalıklar Sempozyumu düzenlendi. Tıp Fakültesi, BAÜN Hastanesi, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı ve Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi iş birliğinde düzenlenen sempozyum, Tıp Fakültesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sempozyumun açılış konuşmalarını; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel ve Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hilmi Bolat yaptı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun oturum başkanlarına ve panelistlere teşekkür belgesi takdim ettiği program, Nöropsikiyatrik Hastalıklar ve Genetik ile Endokrin/Metabolizma  Hastalıkları ve Genetik başlıklı oturumlar ile tamamlandı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü