Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Hasan Akşit'in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki "British Poultry Science" dergisinde yayınlandı.

BAÜN Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Hasan Akşit, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Servet Yalçın ve Prof. Dr. Sezen Özkan, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Bozkurt ve Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Önder Üstündağ, Adnan Menderes Üniversitesi Koçarlı Meslek Yüksek Okulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Ahmet Engin Tüzün, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Ozan Ahlat, Ankara Tavukçuluk Araştırma Enstitüsünden Şahnur Erdoğan Demirtaş, Bülent Tarım, Dr. Serdar Kamanlı, Oğuzhan Eray ve Hacı Ömer Bayır tarafından ortaya koyulan " Feed form and perch design do not interact to production performance, gastrointestinal tract traits, behaviour and welfare of laying hens reared in enriched cages " başlıklı çalışma, " British Poultry Science " dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00071668.2024.2308278

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.