Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri, Hastane Duvarlarını Çocuklar İçin Resimledi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü öğrencileri, öğretim üyelerinin rehberliğinde gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında BAÜN Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniğinde duvar resimleme çalışması yaptı.

Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Elif Çimen, Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, Doç. Dr. Duygu Sabancılar Iştın ve Dr. Öğr. Üyesi Altay Aldoğan danışmanlığında, GSF öğrencileri İlkhan Kara, Kübranur Pirinççi, Özlem Yüksel ve Sezgin Çalışkan, çocukların hastane korkusunu yenmeleri için BAÜN Hastanesi Çocuk Cerrahisi Polikliniği duvarlarında çeşitli sanatsal tasarımlar yaptı.

Çizgi film karakterlerinin yanı sıra doğa ve hayvan temalı görsellerin kullanıldığı ve beğeniyle karşılanan çalışma sonrasında BAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar ve Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı akademisyenleri Prof. Dr. Bahattin Aydoğdu ve Doç. Dr. Ahmet Hikmet Şahin tarafından, duvar resimleme projesinde emeği geçen akademisyen ve öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü