BAÜN Öğrenci Topluluklarından, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı

Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Topluluklarından; Edebiyat Kitap ve Münazara Topluluğu Merkez Tiyatro Topluluğu ve Türk Halk Oyunları Topluluğu tarafından  12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma programı töreni gerçekleştirildi.

Etkinlikte topluluklar tarafından şiir dinletisi, drama gösterisi ve halk oyunu gösterisi gerçekleştirildi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen ve açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın yaptığı etkinliğe; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi İnan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.