BAÜN’de “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” Paneli Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından, “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” adlı panel düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen panele; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Senato Üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelin başkanlığını Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Ali Duymaz gerçekleştirdi. Panelde, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Salim Çonoğlu, “İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy” ve Prof. Dr. Mustafa Özsarı da “İstiklal Marşı’nın Anlamı ve Değeri” başlıklı sunum ve konuşmalarını gerçekleştirdi.

Panel, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun da panelistlere teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü