Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde 14 Mart Tıp Bayramı Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Tıp Fakültesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonunda düzenlenen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve senato üyelerinin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler ve fakülte personeli tarafından konser ve şiir dinletisi de gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda; Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel yaptıkları konuşmalar ile duygu ve düşüncelerini paylaşarak, meslektaşlarının ve öğrencilerin Tıp Bayramını kutladı.

Programda konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, sağlıklı toplum ve nesiller için hekimlerin ve sağlık çalışanlarının önemine dikkat çekti.

Programda daha sonra Tıp Fakültesi personeli ve öğrencileri tarafından hazırlanan dinleti programı sahnelendi. Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü