BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” Programına Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi”nin 109’uncu yıl dönümü kapsamında Balıkesir Şehitliği’nde düzenlenen resmi programa katıldı.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra il protokol üyeleri ve şehit yakınlarının katıldığı programda, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakan protokol üyeleri, şehit aileleriyle de bir araya geldi.