İlk Türk Astronotumuz Alper Gezeravcı’dan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Türkiye’nin insanlı ilk uzay bilim misyonunu gerçekleştiren ilk Türk Astronotumuz Alper Gezeravcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesinde gerçekleştirilen gençlerle buluşma etkinliği öncesinde gerçekleşen ziyarette, ilk Türk Astronotumuz Alper Gezeravcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya çalışmalarında başarılar dilerken, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu da ziyareti ve temennileri nedeniyle konuğuna teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Oğurlu, Alper Gezeravcı’nın gerçekleştirdiği Türkiye’nin insanlı ilk uzay bilim misyonu dolayısıyla büyük bir gurur yaşadıklarını dile getirirken, gençlere ilham olan Gezeravcı’yı üniversitede ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.