2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon sunumu

3 Ekim 2023 Salı günü saat 10:30'da Balıkesir Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Dumlupınar Salonu'nda fakültemiz öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Programa fakültemiz yönetimi, akademik-idari personeli ve 1. sınıf öğrencileri katılmıştır. Programa katılan Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Yücel Oğurlu 1. sınıf öğrencilerine üniversite öğrenimi ve hukuk öğrenimi hakkında tavsiyelerde bulunmuştur. Fakültemiz araştırma görevlisi Orhan Önçırak üniversitemiz hakkında genel tanıtıma ilişkin bir powerpoint sunumu yapmış, Fakültemiz araştırma görevlisi Aleyna Akyüz Bülbül ise fakültemiz hakkında ve hukuk öğrenimi hakkında bir powerpoint sunumu yapmıştır.