BAÜN Hukuk Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Gelibolu Konferans Salonunda düzenlenen programa, Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun açılış konuşmasını yaptığı programda, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Başkanı, aynı zamanda Ord. Sıddık Sami Öner İdare Hukuku ve İlimler Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aydın Gülan, “1981 yılında İstanbul Hukuk Fakültesinde hukuk eğitimine başlayan 42 yıllık bir hukuk öğrencisinden nevi Şahsına Münhasır\kendine özgü\sui generis bir İdare Hukuku açılış dersi” başlıklı açılış dersini verdi. Hukuk Fakültesi öğrencileriyle tecrübelerini paylaşan Prof. Dr. Aydın Gülan açılış dersinde, “başarısızlığa götüren başarı” ve “az da olsa sürekli edinim gerekliliği” ilkelerinin altını çizdi.

Soru cevap bölümüyle devam eden program, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun, Prof. Dr. Aydın Gülan’a teşekkür ederek hediye takdimiyle sona erdi.