Balıkesir Üniversitesinde Türk Dünyasından Öğrenciler, Nevruz Bayramı Programında Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) Türk Dünyasından öğrencilerin de katılımıyla Nevruz Bayramı Programı düzenlendi. Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhanede gerçekleştirilen programa; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yanı sıra ülkemiz ve Türk Dünyasından farklı ülkelerden öğrenciler katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan programda sonrasında Türk Dünyası mutfağından oluşturulan menü ile gerçekleştirilen iftar programı yapıldı. İftar programının ardından öğrenciler, kendi kültürlerine ait dans gösterileri ve müzik dinletileri ile programa renk kattı. Program hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr