BAÜN’de, “3x3 Basketbol Turnuvası”nda Ödüller Sahiplerini Buldu

“Spor Dostu Üniversite” Balıkesir Üniversitesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesindeki yenilenen açık basketbol sahasında düzenlenen turnuvanın sona ermesinin ardından, dereceye giren takımların katılımıyla Burhan Erdayı Spor Salonunda kupa töreni düzenlendi.

Turnuvada; Milli sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Turnuvada Dereceye Giren Takımlar

Erkek Öğrenci Takımları:

1- Tıp BK

2- Büte Kalan Warriors

3- Best

Erkek Personel Takımları:

1- Akademikbol

2- Bigadiç MYO

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr