ÖZET METİN GÖNDERİM DETAYLARI

ÖZET METİN GÖNDERİMİ DETAYLARI

1. Özet metinler önerilen bölümün başlığını, amacını ve bölüme dair tam metinde ele alınacak olası başlıkları (metin biçiminde yazılmış halde) kapsamalıdır.
  2. Özet metinler yaklaşık 500 kelime olmalıdır. Türkçe gönderilen özetler ayrıca İngilizce olarak da hazırlanmalıdır. (Türkçe sunulacak bildiriler için gönderilecek özetler hem Türkçe hem de İngilizce dillerinde hazırlanmalıdır.)
  3. Özetin altında en az 5 adet anahtar kelimeye (Türkçe sunulacak bildiriler için hem Türkçe hem de İngilizce olarak) yer verilmelidir.
  4. Özet metinlerin sempozyum temaları ile bağdaşır olması, aksi halde sempozyum e-kitabında ve sempozyum programında yer almayacağı hatırlanmalıdır.
  5. Özet Metinler A4 (210×297 mm) kâğıdı ölçüsünde, 1.25 aralık, iki yana yaslanmış, 12 punto Times New Roman fontunda yazılmalıdır. Kenar ölçüleri soldan 4 cm, sağdan 2 cm ve de yukarıdan ve aşağıdan 3 cm olarak ayarlanmalıdır.

Sempozyumda bildiri sunmak isteyen katılımcıların kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Kayıt formu için tıklayınız

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, Paşaköy Mah./ALTEYLÜL/BALIKESİR