Deprem afeti sonrası gönüllü çalışmalara katılan personel ve öğrenciler için Teşekkür Belgesi Takdim Programı gerçekleştirildi.
  • 2023-03-29

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) tarafından deprem afeti sonrası gönüllü çalışmalara katılan personel ve öğrenciler için Teşekkür Belgesi Takdim Programı igerçekleştirildi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Salonunda gerçekleştirilen programa, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite üst yönetimi, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik personeli ve öğrencilerinin 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli  deprem afeti kapsamında yürütmüş olduğu depremzede vatandaşlara yönelik; psikososyal destek çalışmaları, eğitim çalışmaları ve sosyal sorumluluk çalışmaları teşekkürlerini iletti. İlgili çalışmalar doğrultusunda katılımcılara teşekkür belgesi taktim edildi.

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

ivrindishmyo@balikesir.edu.tr