2023 Yılı Kariyer Günleri Etkinliği
  • 2023-05-03

İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu "KARİYER GÜNLERİ " etkinlikleri 03-04 Mayıs 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Okan KOÇ ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas KARACA, öğrencilerin kariyer imkanlarından ve kariyer planlamasının öneminden bahsetti.  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Salih TOSUN moderatörlüğünde gerçekleştirilen İlk ve Acil yardım programı konukları Öğr. Gör. Dr. Yusuf GÜNER ve mezun öğrencilerimizden paramedik Mehmet DOĞAN iken, Bölüm Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Okan KOÇ moderatörlüğünde gerçekleştirilen Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı konukları ise, Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürü Sezgin AYTAÇEGERLER, Şef Gamze TAŞ ve mezun öğrencimiz Melih GÖKÇE’ydi.  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Vacide ANCIN moderatörlüğünde gerçekleştirilen hastaneler oturumuna ise MlpCare Sağlık Grubu Hasta Bakım Hizmetleri Direktörü Nuray Erdemir ÇAKMAK ve Bursa Acıbadem Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Tuba ÇUBUKLU, Hasta Bakım Sorumlu Hemşiresi Şükran ÖZDEMİR konuk oldu. Kurum temsilcileri tarafından hastanelerin tanıtımları yapılarak, istihdam olanakları, çalışma koşulları ve kariyer imkanları anlatıldı. İki gün boyunca devam eden kariyer günleri etkinlikleri öğretim elemanları ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

ivrindishmyo@balikesir.edu.tr