İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
  • 2023-06-15

İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2022-2023 Eğitim–Öğretim Yılı Mezuniyet töreni gerçekleştirildi. BAÜN İvrindi SHMYO bahçesinde düzenlenen törene İvrindi Kaymakamı Mevlana Kürkcü, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ilçe protokol üyeleri, senato üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan törende öğrenciler adına Yüksekokul birincisi Sakine Gül Deniz konuşma yaptı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA açılış konuşmasında mezun olan öğrencilerimizin  “Bir Nefes Daha Fazlası” sloganıyla ülkemizin sağlık ordusunda kendilerine düşen rolü başarıyla yerine getirmek üzere yeni bir hayata atıldıklarını belirterek, öğrencileri tebrik etti.

Mezuniyet programında, protokol konuşmalarının yanı sıra dereceye giren öğrencilere ödül ile plaketleri sunuldu ve mezuniyet kütüğüne dönem isimlerinin çakıldı.  Öğr. Gör. Naciye KAYA önderliğinde mezun andı okunurken, tören sonunda kep atma gerçekleştirilip, katılımcılara ikramda bulunuldu. Kendilerine ve ülkemize yeni hayatlarının başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle…

 

 

Adres

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

İletişim

0266 456 15 04
ivrindishmyo@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: