İVRİNDİ SHMYO LİSE ÖĞRENCİLERİNE TANITILDI

Dr. Ayşe Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrencilere Balıkesir Üniversitesi İvrindi SHMYO programları hakkında bilgilendirme yapıldı. Balıkesir Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA yüksekokul hakkında bilgi aktardı. SHMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Salih TOSUN, İlk ve Acil Yardım programının tercih edilebilirliğinden, beceri ve hız gerektiren bir bölüm olduğundan, eğitim süresince yapılan etkinliklerden, 3+1 uygulamalı eğitim modelinden ve sağlık hizmetlerinde giderek ihtiyaç duyulan bir meslek olduğundan bahsetti. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mehmet GÜLŞEN, Tıbbi Sekreterliğin tarihsel gelişimi, önemi ve mezun istihdam olanaklarından bahsetti. Sunumların ardından öğrencilerin sorulari cevaplandı.

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

ivrindishmyo@balikesir.edu.tr